Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Samenwerking met Keri Systems: totaalpakket aan toegangscontroleoplossingen

09.11.2017

Sinds april 2015 is Post en Eger exclusief distributeur van Keri Systems in Nederland en Duitsland. Hun samenwerking stelt Post en Eger in staat naast kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk, nu ook elektromechanische sloten en toegangscontrolesystemen aan te bieden. Hierdoor kan Post & Eger haar klanten totaaloplossingen op het gebied van vergrendelingsystemen verschaffen: van de ontwerpfase tot en met het onderhoud. De best denkbare oplossing voor de klant, dát is het belangrijkste uitgangspunt.

Totaaloplossingen
De keuze van Post en Eger om de samenwerking met Keri Systems aan te gaan, werd mede ingegeven door de geavanceerde installaties die zij wereldwijd plaatsen in overheids-gebouwen, vliegvelden, banken, distributiecentra en woningen. Daarnaast zijn kwaliteit en innovatie bij beide ondernemingen belangrijke pijlers binnen de organisatie.

De intensieve samenwerking met Keri Systems maakt het mogelijk om de perfecte combinatie van toegangscontrole en, per situatie, juiste elektromechanische vergrendeling, aangepast aan de functie van de deur te ontwerpen. “Het is nu mogelijk om de klant een totaaloplossing te bieden, waarbij de juiste producten rondom een deur, van scharnieren tot en met de toegangsautorisaties, zorgvuldig per project worden geselecteerd”, vertelt Sjaak Harms, directeur van Post en Eger. “Beheer vanuit één platform met volledige controle over de toegang, wie waar en wanneer. Het systeem is draadloos uit te breiden met andere producten als eAccess of de Slimmere Deurkruk. De mogelijkheden zijn onbegrensd.”

Keri Systems
Keri Systems werd in 1990 opgericht in San Jose, het hart van Silicon Valley. De rijkdom aan technologische kennis en professionals op het gebied van veiligheid in die regio stelt Keri Systems in staat om state of the art producten op het gebied van toegangscontrole te blijven ontwikkelen. Door het ontwerpen van kosteneffectieve, gebruiksvriendelijke installaties en producten is Keri Systems inmiddels een van de snelst groeiende kaart access control systeemfabrikanten in de wereld. Keri ontwikkelt zowel software als hardware om integrale vraagstukken op te lossen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling Verkoop via info(at)posteneger.nl.

Meer nieuws:
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
Interactieve deurkruk communiceert met gebruiker
11.09.2017
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
eAccess: draadloos toegangssysteem in no time klaar voor gebruik
07.08.2017
Post en Eger introduceert de P+E Project-Line rvs deurbeslag
Post en Eger introduceert de P+E Project-Line rvs deurbeslag
04.07.2017