Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Hilton

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol kunnen we zonder twijfel indrukwekkend noemen. Eigentijds, innovatief en harmonieus omschrijven het hotel dat eind 2015 is opgeleverd.

Begin 2012 klonk het startsignaal. Opdrachtgever SHPC (Schiphol Hotel Property Company) benaderde Post en Eger met het verzoek hen tijdens de bouw van het nieuwe Hilton te adviseren, coördineren en de levering van het hang- en sluitwerk te verzorgen. Vanzelfsprekend dient er bij de oplevering van een hotel als het Hilton rekening gehouden te worden met de eisen op het gebied van brandwerendheid en vluchtroutes om de veiligheid van zowel het personeel als de bezoekers te kunnen waarborgen.


Aan de hand van deze wensen en eisen van de opdrachtgever heeft P+E middels BIMlink passende hang- en sluitwerkstaten opgesteld. Hierin vinden we onder andere de Twin-line projectscharnieren, Top-Line projectsloten en het flush deurbeslag terug, aangevuld met verschillende accessoires. Door de perfecte afstemming van de te gebruiken materialen kan Post en Eger een extreem lange levensduur garanderen welke vereist is in de hospitality branche.

Architect
Mecanoo architectenbureau Delft
Amsterdam

Post en Eger producten
Twin-Line projectscharnieren
Top-Line projectsloten
Flush deurbeslag

Meer weten?
Neem dan contact met op met ons kantoor in Amstelveen.

Wij zijn bereikbaar op
020 694 73 33