Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Hospitality

Privacy en optimaal comfort


Een prettig verblijf begint met een veilig gevoel. Een hotel of bungalowpark hoort een veilige omgeving te zijn. Gasten, bezoekers, leveranciers en ondersteunend personeel moeten zich op hun gemak voelen. Is dat in uw hotel het geval? Helaas worden er steeds meer gevallen gemeld van diefstal van persoonlijke bezittingen en geld uit hotelkamers en vakantie accommodaties.

Veiligheid begint met goed hang- en sluitwerk, in combinatie met een toegangscontrolesysteem heeft u de regie over de toegankelijkheid van ruimtes binnen uw gebouw en terrein.

Post en Eger totaaloplossingen
Veiligheid, duurzaamheid, comfort en design. Vier belangrijke pijlers die centraal staan bij de producten van Post en Eger. Wij leveren hoogwaardig hang- en sluitwerk in combinatie met de modernste toegangscontrole systemen.

Zo bieden wij onder andere PS Locks: 'onzichtbare' elektronische sloten die uitermate geschikt zijn voor kluisjes in hotelkamers of vakantiewoningen. Ook zijn deze sloten perfect voor het beveiligen van laden of schuifdeuren voor bijvoorbeeld de balie van een receptie. Daarnaast leveren wij ook deurbeslag, sloten, doorviewers en toegangscontrole systemen. Onze draadloze toegang systemen voldoen aan de hoogste eisen en zijn eenvoudig te installeren zonder het openbreken van wanden.

Oplossing op maat
Post en Eger is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat voor uw situatie en passend binnen uw organisatie. Een veilig verblijf begint met kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk. In combinatie met een toegangscontrolesysteem kunt u zelf het gewenste veiligheidsniveau bepalen en heeft u de controle wie toegang heeft tot bepaalde ruimtes en wie niet.

Post en Eger kan u hierin adviseren, een totaaloplossingen leveren en installeren. Ook bieden wij de mogelijkheid tot een 24/7 servicecontract om ook na installatie optimale veiligheid te garanderen.

Meer informatie
Meer informatie over kwalitatief hang- en sluitwerk en de toegangscontrole systemen van Post en Eger vindt u in onze brochure. Aarzel niet om contact op te nemen met het Post en Eger team voor een advies op maat. Mailen kan naar info(at)posteneger.nl of bel het P+E team op telefoonnummer 020 694 7333

Andere hospitality projecten: