Post & Eger
Draai uw telefoon om de website te bekijken

Onderwijsinstellingen

Onbezorgd werken en leren in een veilige omgeving


Elke school pretendeert een prettige sfeer en leeromgeving te bieden. Leerlingen, docenten en ondersteunend personeel moeten zich veilig voelen. Is dit op uw school ook het geval?

De laatste tijd zijn er een aantal incidenten geweest op scholen waarbij leerlingen en leraren zijn bedreigd en in sommige gevallen zelfs zijn verwond. Personen die geen toegang zouden moeten hebben tot het schoolterrein of specifieke ruimten kunnen vaak gewoon naar binnen wandelen zonder enige vorm van controle.

Gecontroleerde toegang van Post en Eger
Post en Eger is gespecialiseerd in het leveren van oplossingen op maat voor uw situatie en passend binnen uw organisatie. Een veilig schoolgebouw begint met kwalitatief hoogwaardig hang- en sluitwerk. In combinatie met een toegangscontrole systeem kunt u zelf het gewenste veiligheidsniveau bepalen en heeft u de controle over wie toegang heeft tot uw gebouw en wie niet.


Oplossing op maat
In welke mate wilt u uw school beschermen tegen ongewenste personen? Kiest u voor een eerste barrière rondom uw buitenterrein of is de eerste barrière de buitendeur van uw schoolgebouw? Wellicht is het goed om bepaalde lokalen met waardevolle apparatuur zoals tablets en computers extra te beveiligen. Ook een geheel beveiligde ruimte (safe room) behoort tot de mogelijkheden.

Post en Eger kan u hierin adviseren, een totaaloplossingen leveren en installeren. Ook bieden wij de mogelijkheid tot een 24/7 servicecontract om ook na installatie onbezorgd te kunnen werken en leren in een veilige omgeving.

Meer informatie
Meer informatie over kwalitatief hang- en sluitwerk en de toegangscontrole systemen vindt u in onze brochure. Aarzel niet om contact op te nemen met het Post en Eger team voor een advies op maat. Mailen kan naar info(at)intersteel.nl of bel het P+E team op telefoonnummer +31 (0)318 47 77 77.